Teknoloji,Mobil,Internet,Yasam ve Sağlık Adına Herşey
Facebook | Twitter | RSS | Google
iPhone 5S mi? Galaxy S5 mi? Telefonlar Neden Patlıyor ? İnternette Nasıl Para Kazanılır? iOS Uygulamaları ve Haberleri Android Uygulamaları ve Haberleri

Galaxy S4 Performans Arttırma!

Galaxy s4 sarjzını uzatma
Galaxy S4 Telefonunuzun Pil ömrünü uzatmak ve performans artışını sağlamak için yazımızı inceleyin.








1. Galaxy S4 Pil Ömrünü Uzatma


 Samsung Galaxy S4 Pil ömrünü uzatmak için telefonunuzun Bildirim çekmecesinden Güç Tasarrufu'nu etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca kullanmadığınız zamanlar S Beam, Bluetooth, Air GestureNFC  ve Smart Scroll gibi özellikleri kapatarak pil ömrünüzü uzatabilirsiniz.

galaxy s4

2. Fotoğraf Kalitenizi Artırın


Daha iyi ve büyük boyutta Fotoğraflar çekmek için öncelikle telefonunuzun Fabrika çıkışı kamera ayarlarında düşük olan Fotoğraf ve piksel boyutunu yükseltmeniz gerekmektedir. Bunun için öncelikle kameranızın ayarlar bölümüne girin ve buradan Fotoğraf boyutu / 13M 4128x3096 (4:3) seçeneğini seçerek 13 MP görüntüler alabilirsiniz.

galaxy s4 pil ömrünü uzatma

3. Kilit Ekranınızı Özelleştirin

Kilit Ekranınızı Özelleştirip Widgetler koymak için Ayarlar/Cihazım/Ekranı Kilitle seçeneğini seçin. Buradan ise Çoklu Widget'ler adlı tagı işaretleyin sonrasında ise Kısayollar sekmesini aktifleştirin.Şimdi ise telefonunuzun ekranını kitleyin ve tekrar açın ardından telefonun sizi yönlendirmesi ile kilit ekranınıza dilediğiniz Kısayolları ve Widgetleri ekleyin.

galaxy s4 hızlandırma

4. Adapt Sound Kullanımı

Telefonunuzda bulunan Adapt Sound uygulaması Ses frekanslarını odaklar,Sesi ayarlar ve Kulaklığınızı test eder.Bu uygulamayı kullanmak için Ayarlar/Cihazım/Ses ve Adapt Sound'u seçiniz.

galaxy s4 ipucları

5. Engelleme Modunu Kullanın

Eğer rahatsız edilmek istemiyorsanız Engelleme Mod'unu kullanabilirsiniz. Telefonunuzda bulunan Engelleme Modu ile Aramalar, Alarm, LED ışık ve Bildirimleri kapatırsınız.Bu Mod'u kullanmak için Ayarlar/Cihazım/Engelleme Mod'u sekmesini takip edin.

galaxy s4 kamera

5. TouchWiz Hızlandırması

Home tuşuna bastığınızda Ana ekranın geç açılması tüm s4 kullanıcıları için can sıkıcı bir durumdur. Bunun nedeni ise S Voice'nin kısayolunun iki kere Home tuşuna basmak olmasıdır. S Voice kısayolunu iptal ederek ya da değiştirerek açılış hızının nasıl değiştiğini sizde fark edeceksiniz.


Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

  1. Kıymetli dostum ellerine sağlık harika bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Önerdiğiniz degisiklikler telefonu gozle gorulur sekilde hizlandirdi ozellikle kamera ayari kamerayi oldukca kaliteli hale getirdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerilerimiz kendimizce uygulanarak tavsiye edilmektedir.

      Sil
  3. Genel bilgilerin dışında bişeyler var bir kaçını uyguladım hızlanırım inşallah

    YanıtlaSil

Copyright © 2013 - 2014 | Tüm Hakları Saklıdır
Şafak ÖZTÜRK Kişisel Blog Sayfası



sayac