Teknoloji,Mobil,Internet,Yasam ve Sağlık Adına Herşey
Facebook | Twitter | RSS | Google
iPhone 5S mi? Galaxy S5 mi? Telefonlar Neden Patlıyor ? İnternette Nasıl Para Kazanılır? iOS Uygulamaları ve Haberleri Android Uygulamaları ve Haberleri

WhatsApp için Yenilik Zamanı

Whatsapp sesli konusma
Geçtiğimiz günlerde 19 milyar dolarlık satış ile gündeme oturan ve uzun sürede gündemde kalıcakmış gibi gözüken Whatsapp uygulamasına yeni özellikler geliyor!


Profil Fotoğraflarınızı Rehberinizde Olmayanlar Göremeyecek
Profil fotoğrafınızı, numaranızı bi şekilde bulup rehberine ekleyen kişi rahatlıkla görebiliyordu, gelecek olan yeni güncelleme ile bu artık mümkün olmayacak. Numaranız karşı tarafın rehberinde ekli olup onun numarası sizin rehberinizde kayıtlı olmadıktan sonra sizin profil fotoğrafınız karşı tarafa gözükmeyecek.


Son Görülme Kişişelleştirilecek
whatsapp yeni özelliklerDiğer yeni özelliklerden biri ise uygulamanın en son ne zaman kullandığınızı gösteren "Son Görülme Zamanı" istediğinize göstermeme özelliği, şuan rehberine ekli olduğunuz herkes sizin profil resminizi ve uygulamayı en son ne zaman açtığınızı görebiliyor bunu şuan engellemenin tek yolu Whatsapp uygulamasında karşı tarafı engellemek. Ancak yeni güncelleme ile istediğiniz kişi ve gruplar dışında kimse "son kullanım anınızı" göremeyecek.


Güncellemenin Bir Haftaya Gelmesi Bekleniyor
Android bir telefon kullanıyor iseniz bu özelliklere sahip uygulamayı WhatsApp'ın kendi sitesinden indirebilirsiniz. App Store ve Google Play'de güncellemenin bir hafta içerisinde çıkması bekleniyor.


Gelecek En Büyük Özellik Konuşma Eklentisi
Diğer App programlarında Tango,Viber,Skype konuşma ve videolu arama mümkün. Ancak en büyük App uygulaması WhatsApp'da bu mümkün değil ancak yeni alım ile birlikte eklenecek en büyük özelliklerden bir diğeri ise artık sesli arama yapılabilecek. Bu sayede WhatsApp daha cok kişiye erişebilecek ve rakipleriyle aynı şartlarda mücadele edebilecek bu özelliğin yılın ortalarında gelmesi bekleniyor.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

Copyright © 2013 - 2014 | Tüm Hakları Saklıdır
Şafak ÖZTÜRK Kişisel Blog Sayfası



sayac