Teknoloji,Mobil,Internet,Yasam ve Sağlık Adına Herşey
Facebook | Twitter | RSS | Google
iPhone 5S mi? Galaxy S5 mi? Telefonlar Neden Patlıyor ? İnternette Nasıl Para Kazanılır? iOS Uygulamaları ve Haberleri Android Uygulamaları ve Haberleri

iPhone 5 Performans Arttirma

iPhone 5 HızlandırmaCihazınız her geçen gün yavaşlıyor ve uygulamaları sığdıracak yer bulamıyorsanız konumuza bir göz atın.



iPhone cihazların en büyük sorunu ilk alındığındaki depolama alanını başka bir cihaz almadan değiştirmenin mümkün olmaması.

Bu konumuzda hem cihazınızdaki depolama alanında yer açacağız hem de performansı artırmak için bir kaç ayarı gözden geçireceğiz.

iPhone 5 Nasıl Hızlandırırım?

1- Kullanmadığınız Uygulamaları Silin
Ayarlar / Genel / Kullanım / Saklama Alanı bu yolu izledikten sonra telefonunuza yüklü tüm programları ve kapladıkları alanı görebilirsiniz. Buradan sık kullanmadığınız hatta hiç kullanmadığınız uygulamaları silerek hem cihazınızın performasını arttırabilir hemde hafızasını arttırabilirsiniz.

iPhone 5 Performans Arttirma

2-Güncellemeleri ve Arkaplan Uygulamalarını Kapatın
Ayarlar / iTunes ve App Store / Otomatik indirmeler bu ekranda otomatik güncellemeri kapatarak hem internet paketimizden tasarruf sağlayacağız hemde cihazın performansını arttıracağız.
Ayarlar / Genel / Arkaplan Uygulama Yenile cihazda bulunan uygulamaların yenilenmesini kapatarak sarjdan ve performanstan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

ios 7 Performans Arttirma

3-Animasyonları Kapatın
Yeni güncellemelerle gelen yoğun animasyonlar telefonunuzu yorarak yavaşlamasına neden olacaktır. Ayarlar / Genel / Erişebilirlik / Hareketi Azalt Açık bu şekilde animasyonları kapatabilir ve telefonu birazda olsa hızlandırabilirsiniz.

iPhone 5 hızlandırma

4-Resimlerinizi Bilgisayara Taşıyın
iPhone 5 Kamera özelliği yüksek bir cihaz ve Full Hd resimler, videolar çekmemize olanak sağlanıyor. Yüksek özellikte bir kameranın resim ve videolarıda yüksek yerler kaplayacağı için resim ve videolarınızı bilgisayara taşıyarak depolama alanından ciddi anlamda tasarruf edebilirsiniz.

5-Arka Planda Açık Olan Uygulamarı Kapatın
Telefonda bir uygulama açtıktan sonra Home tuşuna basarak uygulamadan çıkmak Uygulamanın kapandığı anlamına gelmez. Uygulamayı kapatmak için Home tuşuna aynı anda iki kez basarak açık uygulamaları görebilir ve yukarı iterek kapatabilirsiniz.

6-Cihazınızı Son Sürüme Güncelleyin
Telefonunuzu yayınlanan son sürüme güncelleyin.

iPhone 5 Hızlandırmak için kendi kullandığım bir kaç yöntemi sizlerle paylaştım

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

  1. O güncellemenin üstüne iki güncelleme geldi dostum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haberi yayınladığımızda güncel sürüm ne ise içerikte o sürüm bilgisi yer almaktadır. Siz cihazınızın hızını artırmak için şuanki güncel sürüm iOS 7.1.2'yi kullanmalısınız. Bizde en az sizin kadar Apple güncellemelerini takip etmekteyiz.

      Sil
  2. Sonunda şu yavaşlamadan kurtuldum çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Copyright © 2013 - 2014 | Tüm Hakları Saklıdır
Şafak ÖZTÜRK Kişisel Blog Sayfası



sayac