Teknoloji,Mobil,Internet,Yasam ve Sağlık Adına Herşey
Facebook | Twitter | RSS | Google
iPhone 5S mi? Galaxy S5 mi? Telefonlar Neden Patlıyor ? İnternette Nasıl Para Kazanılır? iOS Uygulamaları ve Haberleri Android Uygulamaları ve Haberleri

iOS 8 ile Gelen Özellikler

ios 8Apple'ın en yeni işletim sistemi iOS 8 bugün(17.09.2014) saat 20:00 itibari ile Türkiye'de kullanıcılara sunulmaya başlayacak. Peki Apple'ın devrim niteliğinde bahsettiği yeni yazılımında bizi neler bekliyor.






iPhone'larda bugüne kadar en büyük sorun olan batarya problemine Apple hangi uygulamanın ne kadar şarj yediğini göstererek bir çözüm yolu sunmayı amaçlamış, bu sayede kullanıcılar hangi uygulamanın ne kadar şarj tükettiğini görebilecek.



hangi uygulama ne kadar şarj tüketiyor

iPhone'umu Bul uygulamasındaki özellikler biraz daha artırılmış. Artık cihazınız çevrimdışı olsa dahi iCloud üzerinden konum bilgilerini tutabilecek.

iphonemu bul nasıl kullanılır

Siri artık Türkçe'yi destekleyecek ve shazam uygulaması ile entegre olabilecek.


siri türkçe

Safari ile yapılan online alışverişlerde kart numarasını artık elle girmenize gerek kalmayacak. Kredi kartı numarasını kamera ile okutabileceksiniz.


kameradan numara okutma

Fotoğraf uygulamasında fotoğraf ve videoları gizleme özelliği ile istediğiniz resim ve videoları gizleyebileceksiniz.


iphone resim gizleme

Son günlerde meydana gelen bulut sistemlerindeki hacklenme ve kişisel verilerin ele geçirilmesi konusunda Apple'ın bulut sistemi iCloud dahada güvenli bir hale getirilecek.


icloud güvenlimi

Kamera için gelecek olan en büyük özelliklerden bir diğeride Time-Lapse özelliği ile manuel olarak poz verebilir ve 3sn ile 10sn arasında otomatik çekim yapabilirsiniz.


iphone geri sayım ile resim çekmek

Daha önce silinen resimleri geri yükleme özelliği ise kullanıcıları en çok sevindiren özellik olabilir.


iphone resimi geri yükleme

Safaride gezindiğiniz sayfalara masaüstündende devam edebilecek mobilde kayıt ettiğiniz şifrelerinize masaüstünde tekrar girmenize gerek kalmadan devam edebileceksiniz.


safari masaüstü taşıma

Multimedya mesaj göndermek için mesajlar kısmına hızlı resim ekleme yolu eklendi.


iphone MMS

Hava durumundaki geliştirmeler sayesinde daha kararlı çalışacak ve artık Weather kullanacak. eskiden önümüzdeki 5 günü gösterirken artık daha çok günü görebileceğiz.


iphone hava durumu

Notlara artık resimde eklenebilecek



notlara resim ekleme

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

  1. Ben beğendim ve sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ilk sürüm oldukça kötüydü ancak yavaş yavaş toparlıyor kendini son güncelleme ile birçok özellik geri geldi en güzel 3g kombinasyonu ve film rulosu

    YanıtlaSil

Copyright © 2013 - 2014 | Tüm Hakları Saklıdır
Şafak ÖZTÜRK Kişisel Blog Sayfası



sayac