Teknoloji,Mobil,Internet,Yasam ve Sağlık Adına Herşey
Facebook | Twitter | RSS | Google
iPhone 5S mi? Galaxy S5 mi? Telefonlar Neden Patlıyor ? İnternette Nasıl Para Kazanılır? iOS Uygulamaları ve Haberleri Android Uygulamaları ve Haberleri

WhatsApp v2.12.23 ile Anti-Spam Özelliği

WhatsApp, anti-spam özelliğine sahip 2.12.23 sürümünün APK dosyasını kullanıma sundu özellik hakkında detaylı bilgi ve nasıl kullanılıp, yükleneceği hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için makalemizi inceleyin!


Whatsapp Anti-Spam özelliği nedir?
Bu özellik telefon rehberinize kayıtlı olmayan kişilerden ya da firmalardan gelen reklam içerikli ve rahatsız edici mesajları engellemek için kullanıma sunulan bir özellik.

Whatsapp Anti-Spam nasıl çalışır?
Karşı taraftan yani bilinmeyen bir numaran gelen mesaj sonrası mesajı göster ya da rapor et şeklinde iki farklı buton karşınıza çıkacak, numaraya güveniyorsanız mesajı okuyabilir ancak reklam içerikli ya da rahatsız edici bir mesaj olduğunu düşünüyorsanız ilgili numara ve mesajı Whatsapp'a rapor edebilirsiniz.

Whatsapp Anti-Spam özelliği şimdilik marketlerde yer almıyor ve sadece Android için APK uygulaması mevcut uygulamayı resmi web sayfasından indirip kurabilirsiniz.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

Copyright © 2013 - 2014 | Tüm Hakları Saklıdır
Şafak ÖZTÜRK Kişisel Blog Sayfası



sayac